Deva Partisi 1 yaşında

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.03.2021 - 11:26, Güncelleme: 09.03.2021 - 11:26
 

Deva Partisi 1 yaşında

Deva Partisi Isparta İl Başkanı Avukat Şayeste Özer Ceylan, 1 yıl önce kurulan partisinin Türk siyaset tarihinde önemli bir devri başlattığını söyledi
Deva Partisi Isparta İl Başkanı Avukat Şayeste Özer Ceylan, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Isparta’da da Deva Partisi'nin 1. yılına ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Genel Başkan Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Deva Partisi'nin ülkemizin sorunlarına deva olacağını belirten Deva Partisi Isparta İl Başkanı Avukat Şayeste Özer Ceylan “Türkiye’nin 1.Sınıf demokrasi, 1.Sınıf ekonomi, 1.Sınıf özgürlükler, 1.Sınıf Hukuk Devleti’ne sahip olması isteği ile çıktığımız bu yolda 1. yılımızı tamamladık. Fakirlik kaderimiz değildir diyen  dar gelirlinin, ay sonunu getiremeyen emeklinin, yıllarca eğitim görüp istihdam edilemeyen genç işsizlerimizin, atanamayan öğretmenlerimizin, pandemi koşulları nedeniyle kepenk kapatan ve  layık olduğu ekonomik desteği alamayan esnafımızın, hak ve adalet arayışında olan insanımızın  umudu olma yolunda damla damla çoğalıyoruz. 13 yıl boyunca Dışişleri ve Ekonomi Bakanlığı yapmış olan Ali Babacan liderliğindeki partimiz, "Türkiye'nin çözülemeyecek problemi yoktur, yeter ki çözüm iradesi olsun" ilkesiyle yoluna devam ediyor. Türkiye konuşacak herkes kazanacak. Ortak akılla, bilimle, istişareyle ülkemiz gelişecek, kalkınacak, büyüyecek. Daha fazla adalet ve demokrasi ve sosyal refah  için mücadele ediyoruz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor, Türkiye’yi karanlıklardan aydınlık yarınlara çıkarmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Her daim ilk günkü heyecanla, durmadan, yorulmadan. damlaların bu topraklara bereketi, refahı, kalkınmayı, özgürlüğü, adaleti getirdiği tohumlarımızın filizlendiği nice yıllara. Her daim ilk günkü heyecanla, durmadan, yorulmadan partimizin 1. yaş gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.
Deva Partisi Isparta İl Başkanı Avukat Şayeste Özer Ceylan, 1 yıl önce kurulan partisinin Türk siyaset tarihinde önemli bir devri başlattığını söyledi

Deva Partisi Isparta İl Başkanı Avukat Şayeste Özer Ceylan, tüm Türkiye’de olduğu gibi, Isparta’da da Deva Partisi'nin 1. yılına ulaşmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Genel Başkan Ali Babacan’ın liderliğinde kurulan Deva Partisi'nin ülkemizin sorunlarına deva olacağını belirten Deva Partisi Isparta İl Başkanı Avukat Şayeste Özer Ceylan “Türkiye’nin 1.Sınıf demokrasi, 1.Sınıf ekonomi, 1.Sınıf özgürlükler, 1.Sınıf Hukuk Devleti’ne sahip olması isteği ile çıktığımız bu yolda 1. yılımızı tamamladık. Fakirlik kaderimiz değildir diyen  dar gelirlinin, ay sonunu getiremeyen emeklinin, yıllarca eğitim görüp istihdam edilemeyen genç işsizlerimizin, atanamayan öğretmenlerimizin, pandemi koşulları nedeniyle kepenk kapatan ve  layık olduğu ekonomik desteği alamayan esnafımızın, hak ve adalet arayışında olan insanımızın  umudu olma yolunda damla damla çoğalıyoruz.

13 yıl boyunca Dışişleri ve Ekonomi Bakanlığı yapmış olan Ali Babacan liderliğindeki partimiz, "Türkiye'nin çözülemeyecek problemi yoktur, yeter ki çözüm iradesi olsun" ilkesiyle yoluna devam ediyor.

Türkiye konuşacak herkes kazanacak. Ortak akılla, bilimle, istişareyle ülkemiz gelişecek, kalkınacak, büyüyecek. Daha fazla adalet ve demokrasi ve sosyal refah  için mücadele ediyoruz.

Yarın seçim olacakmış gibi çalışıyor, Türkiye’yi karanlıklardan aydınlık yarınlara çıkarmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz.

Her daim ilk günkü heyecanla, durmadan, yorulmadan. damlaların bu topraklara bereketi, refahı, kalkınmayı, özgürlüğü, adaleti getirdiği tohumlarımızın filizlendiği nice yıllara. Her daim ilk günkü heyecanla, durmadan, yorulmadan partimizin 1. yaş gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.