Eğirdir’de şüphe üzerine durdurulan araçtan 5 ruhsatsız tabanca çıktı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2021 - 17:11, Güncelleme: 11.03.2021 - 17:11
 

Eğirdir’de şüphe üzerine durdurulan araçtan 5 ruhsatsız tabanca çıktı

ISPARTA (İHA) – Isparta’nın Eğirdir ilçesinde emniyet ekiplerinin şüpheli araçlar üzerinde yaptığı kontrollerde durdurulan bir ticari takside 5 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli araçlar üzerinde yaptığı kontrollerde ticari bir taksiyi durdurdu. Araç sürücüsü F.Z.S. üzerinde yapılan aramada 4 adet siyah renkli üzerinde sig sauer 9*19 P 226 marka seri numaraları olmayan ruhsatsız ve şarjörlerinde toplam 26 adet 9*19 mermi olan silah ele geçirildi. Yolcu koltuğunda oturan S.K. isimli şahsın araçtan indiği sırada otomobilin ön koltuğuna yeşil koyu renkli 1 adet üzerinde sig sauer 9*19 P 226 marka seri numaraları olmayan ruhsatsız silah bıraktığı tespit edildi. Bu silah da polis tarafından muhafaza altına alındı. Arka kısımda yolcu olarak bulunan 3 şahısla ilgili herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenilirken, şüpheli 2 şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
ISPARTA (İHA) – Isparta’nın Eğirdir ilçesinde emniyet ekiplerinin şüpheli araçlar üzerinde yaptığı kontrollerde durdurulan bir ticari takside 5 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

Eğirdir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli araçlar üzerinde yaptığı kontrollerde ticari bir taksiyi durdurdu. Araç sürücüsü F.Z.S. üzerinde yapılan aramada 4 adet siyah renkli üzerinde sig sauer 9*19 P 226 marka seri numaraları olmayan ruhsatsız ve şarjörlerinde toplam 26 adet 9*19 mermi olan silah ele geçirildi. Yolcu koltuğunda oturan S.K. isimli şahsın araçtan indiği sırada otomobilin ön koltuğuna yeşil koyu renkli 1 adet üzerinde sig sauer 9*19 P 226 marka seri numaraları olmayan ruhsatsız silah bıraktığı tespit edildi. Bu silah da polis tarafından muhafaza altına alındı.

Arka kısımda yolcu olarak bulunan 3 şahısla ilgili herhangi bir suç ve suç unsuruna rastlanılmadığı öğrenilirken, şüpheli 2 şahıs gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.