Gazi Ali Savcı tek liste ile başkanlığa aday

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2021 - 14:09, Güncelleme: 22.03.2021 - 14:09
 

Gazi Ali Savcı tek liste ile başkanlığa aday

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Olağan Genel Kurula gidiyor.
Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği  Isparta Şubesinde bayrak değişimi gerçekleşecek. 3 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Şube Başkanı Gazi Musa İrez aday olmadığını açıkladı. Başkanlık için son dönem 2. Başkan olarak görev yapan Gazi Ali Savcı tek liste olarak aday olduğunu bildirdi. Başkan adayı Gazi Ali Savcı yaptığı açıklamada: '' Uzun yıllar Şehit ailelerimiz ve Gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı Başkanımız Gazi Musa İrez'e çok teşekkür ederim. 30 Mart'ta yapılacak olan 9. Olağan Genel Kurulun, camiamiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim.''dedi. Gazi Ali Savcı kimdir? 1987 Isparta doğumlu olan Ali Savcı, 19 Kasım 2008 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesi Kayacık Jandarma Karakolunda hain terör örgütleri tarafından sağ el ateşli yaralanma sonucu yaklaşık 2 yıl süren tedavisinin ardından Gazilik şerefine layık görüldü. Gazi Ali Savcı evli ve 2 çocuk babasıdır.
Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Isparta Şubesi Olağan Genel Kurula gidiyor.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği  Isparta Şubesinde bayrak değişimi gerçekleşecek.

3 dönemdir başkanlık görevini sürdüren Şube Başkanı Gazi Musa İrez aday olmadığını açıkladı. Başkanlık için son dönem 2. Başkan olarak görev yapan Gazi Ali Savcı tek liste olarak aday olduğunu bildirdi.

Başkan adayı Gazi Ali Savcı yaptığı açıklamada: '' Uzun yıllar Şehit ailelerimiz ve Gazilerimize göstermiş olduğu ilgi ve alakasından dolayı Başkanımız Gazi Musa İrez'e çok teşekkür ederim. 30 Mart'ta yapılacak olan 9. Olağan Genel Kurulun, camiamiz adına hayırlara vesile olmasını dilerim.''dedi.

Gazi Ali Savcı kimdir?

1987 Isparta doğumlu olan Ali Savcı, 19 Kasım 2008 tarihinde Diyarbakır'ın Lice ilçesi Kayacık Jandarma Karakolunda hain terör örgütleri tarafından sağ el ateşli yaralanma sonucu yaklaşık 2 yıl süren tedavisinin ardından Gazilik şerefine layık görüldü. Gazi Ali Savcı evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.