Belediyeden satılık otel

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2021 - 10:36, Güncelleme: 07.04.2021 - 10:36
 

Belediyeden satılık otel

Isparta’da Eğirdir Belediyesi, mülkiyetinde bulunan oteli satılığa çıkardı.
Eğirdir Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda otelin muhammen bedelinin 20 milyon 500 bin lira olduğu açıklandı. İhale, 19 Nisan’da Eğirdir Belediye Başkanlığı makamında encümen huzurunda yapılacak. Satış bedelinin dörtte biri peşin alınacak İlana göre, ihale üzerinde kalan müşteri, ihalede oluşacak satış bedelini dörtte biri peşin kalan miktar Mayıs ayından başlamak üzere 8 eşit taksitte her ayın sonunda ödeyecek. İhalede oluşacak bedelin dörtte biri ve ihale ile ilgili şartnamede belirtilen diğer giderler (Vergi harç vb ödenmesi gerekenler)en geç 30 Nisan 2021 tarihine kadar peşin ödenecek.
Isparta’da Eğirdir Belediyesi, mülkiyetinde bulunan oteli satılığa çıkardı.

Eğirdir Belediye Başkanlığı tarafından yayınlanan ilanda otelin muhammen bedelinin 20 milyon 500 bin lira olduğu açıklandı. İhale, 19 Nisan’da Eğirdir Belediye Başkanlığı makamında encümen huzurunda yapılacak.

Satış bedelinin dörtte biri peşin alınacak

İlana göre, ihale üzerinde kalan müşteri, ihalede oluşacak satış bedelini dörtte biri peşin kalan miktar Mayıs ayından başlamak üzere 8 eşit taksitte her ayın sonunda ödeyecek. İhalede oluşacak bedelin dörtte biri ve ihale ile ilgili şartnamede belirtilen diğer giderler (Vergi harç vb ödenmesi gerekenler)en geç 30 Nisan 2021 tarihine kadar peşin ödenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.