Isparta’da bilgi yarışması düzenlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2021 - 18:11, Güncelleme: 08.04.2021 - 18:11
 

Isparta’da bilgi yarışması düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kültür ve Sanat yarışmaları kapsamında Gençler Arası Bilgi Yarışması Isparta İl Finali 6 Mart Spor Salonunda önceki gün yapıldı.
İki bölüm halinde gerçekleştirilen Bilgi Yarışmasının Lise kategorisi 10.00’da, Üniversite kategorisi 12.30’da yapıldı. Isparta Gençlik Merkezi organizasyonunda "Kim Bilir" sloganı ile 14-25 yaş aralığındaki gençlerin katıldığı iki farklı kategoride yapılan yarışmada gençlere; Genel Kültür, Tarih (İslam ve Türk Dünya Tarihi), Sanat Tarihi, Edebiyat, Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Konular, Görsel Sanatlar, Müzik, Sayısal Mantık ve Spor Kültürü’ konularından seçmeli sorular yöneltildi. Jüri eşliğinde 32 takım ve 96 gencin katılımıyla gerçekleştirilen Bilgi Yarışmalarının sonunda üniversite kategorisinde Truadis birinci, Üçgenpar Holigans ikinci, Glabella üçüncü oldu. Lise kategorisinde ise mavi birinci, Kızıl Yumurcaklar ikinci, Kayı Obası üçüncü oldu. Yarışmalarda dereceye giren gruplara başarı belgeleri ve plaketleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yolcu ve jüri üyeleri tarafından takdim edildi. Lise kategorisinde birinci olan Mavi ile Üniversite kategorisinde birinci olan Truadis takımları 28 Mayıs 2021 tarihinde Hatay’da yapılacak olan Akdeniz Bölgesi Grup Finallerinde Isparta’yı temsil edecek.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Kültür ve Sanat yarışmaları kapsamında Gençler Arası Bilgi Yarışması Isparta İl Finali 6 Mart Spor Salonunda önceki gün yapıldı.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen Bilgi Yarışmasının Lise kategorisi 10.00’da, Üniversite kategorisi 12.30’da yapıldı.

Isparta Gençlik Merkezi organizasyonunda "Kim Bilir" sloganı ile 14-25 yaş aralığındaki gençlerin katıldığı iki farklı kategoride yapılan yarışmada gençlere; Genel Kültür, Tarih (İslam ve Türk Dünya Tarihi), Sanat Tarihi, Edebiyat, Coğrafya, Vatandaşlık, Güncel Konular, Görsel Sanatlar, Müzik, Sayısal Mantık ve Spor Kültürü’ konularından seçmeli sorular yöneltildi.

Jüri eşliğinde 32 takım ve 96 gencin katılımıyla gerçekleştirilen Bilgi Yarışmalarının sonunda üniversite kategorisinde Truadis birinci, Üçgenpar Holigans ikinci, Glabella üçüncü oldu.

Lise kategorisinde ise mavi birinci, Kızıl Yumurcaklar ikinci, Kayı Obası üçüncü oldu.

Yarışmalarda dereceye giren gruplara başarı belgeleri ve plaketleri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Gevrek, Isparta Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Yolcu ve jüri üyeleri tarafından takdim edildi.

Lise kategorisinde birinci olan Mavi ile Üniversite kategorisinde birinci olan Truadis takımları 28 Mayıs 2021 tarihinde Hatay’da yapılacak olan Akdeniz Bölgesi Grup Finallerinde Isparta’yı temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.