Isparta’da kumar oynayan 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.05.2021 - 17:26, Güncelleme: 07.05.2021 - 17:26
 

Isparta’da kumar oynayan 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası

Isparta’da polisin bir adrese düzenlediği baskında kumar oynayan ve pandemi kurallarını ihlal eden 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası uygulandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 Mayıs günü Pirimehmet Mahallesi’nde bulunan bir adrese kumar baskını düzenledi. Baskın sırasında 15 kişinin bulunduğu adreste yapılan aramada 180 adet iskambil kâğıdı, 2 adet yazboz kâğıdı ele geçirildi. İlgili adresin de ruhsatsız olarak faaliyet gösteren umuma açık yer haline getirildiğinin belirlendi. İkamet sahibi hakkında “Kumar Oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama” suçundan adli işlem başlatılırken, adreste bulunan şahıslara Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi gereğince kumar oynamaktan ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesi gereğince toplam 59 bin 274 TL para cezası uygulandı. Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen iş yeri de mühürlenerek kapatıldı.
Isparta’da polisin bir adrese düzenlediği baskında kumar oynayan ve pandemi kurallarını ihlal eden 15 kişiye 59 bin 274 TL para cezası uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 5 Mayıs günü Pirimehmet Mahallesi’nde bulunan bir adrese kumar baskını düzenledi. Baskın sırasında 15 kişinin bulunduğu adreste yapılan aramada 180 adet iskambil kâğıdı, 2 adet yazboz kâğıdı ele geçirildi. İlgili adresin de ruhsatsız olarak faaliyet gösteren umuma açık yer haline getirildiğinin belirlendi.

İkamet sahibi hakkında “Kumar Oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama” suçundan adli işlem başlatılırken, adreste bulunan şahıslara Kabahatler Kanunu’nun 34. maddesi gereğince kumar oynamaktan ve Umumi Hıfzıssıhha Kanunu’nun 282. maddesi gereğince toplam 59 bin 274 TL para cezası uygulandı.

Ruhsatsız umuma açık yer haline getirilen iş yeri de mühürlenerek kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.