Toros’un ismi yaşatılacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.05.2021 - 12:04, Güncelleme: 18.05.2021 - 12:04
 

Toros’un ismi yaşatılacak

Isparta Belediye Meclisi, Pazartesi günü yapılan Mayıs ayı ilk toplantısında, geçtiğimiz günlerde vefat eden Gazeteci Soner Toros’un ismini belirlenen bir parka verilmesi konusunu gündemine aldı.  
 Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gündemin yedinci maddesinde bulunan; Cadde, Sokak ve Parklara isim verilmesinin görüşülmesine sıra geldiğinde bir açıklama yaptı. Başkan Başdeğirmen açıklamasında; “Bilindiği gibi, yıllarca Isparta’da gazetecilik yapan ve aynı zamanda Özel Kalem Müdürümüz Dilek hanımın da eşi olan çok değerli arkadaşımız Soner Toros’u geçtiğimiz günlerde Koronavirüs’ten kaybettik. Kendisi Isparta’ya büyük emekler vermiş, projeleriyle insanlara ışık olmaya çalışmış bir arkadaşımızdı. Soner’in zamansız ölümü bizi çok üzdü. BASIN PARK ‘SONER TOROS PARKI’ İSMİNİ ALACAK Şimdi bu arkadaşımızın ismini şehrimizde yaşatmak istiyoruz. Soner’in yıllardır kaldığı baba evi eski Sanayideydi. Onun için evlerinin alt kısmındaki Eski Sanayideki Esnaf Odaları Birliği yanında bulunan ve ‘Basın Park’ olarak bilinen parka Soner arkadaşımızın ismini vermek istiyoruz” dedi. İSİM KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ Başkan Başdeğirmen daha sonra konunun İsim Komisyonuna havalesini meclis üyelerinin oylarına sundu ve konu oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. İsim Komisyonu, konu hakkında hazırlayacağı raporu Mayıs ayı son meclis toplantısının yapılacağı Cuma günü meclise sunacak.
Isparta Belediye Meclisi, Pazartesi günü yapılan Mayıs ayı ilk toplantısında, geçtiğimiz günlerde vefat eden Gazeteci Soner Toros’un ismini belirlenen bir parka verilmesi konusunu gündemine aldı.  

 Belediye ve Meclis Başkanı Şükrü Başdeğirmen, gündemin yedinci maddesinde bulunan; Cadde, Sokak ve Parklara isim verilmesinin görüşülmesine sıra geldiğinde bir açıklama yaptı. Başkan Başdeğirmen açıklamasında; “Bilindiği gibi, yıllarca Isparta’da gazetecilik yapan ve aynı zamanda Özel Kalem Müdürümüz Dilek hanımın da eşi olan çok değerli arkadaşımız Soner Toros’u geçtiğimiz günlerde Koronavirüs’ten kaybettik. Kendisi Isparta’ya büyük emekler vermiş, projeleriyle insanlara ışık olmaya çalışmış bir arkadaşımızdı. Soner’in zamansız ölümü bizi çok üzdü.

BASIN PARK ‘SONER TOROS PARKI’ İSMİNİ ALACAK

Şimdi bu arkadaşımızın ismini şehrimizde yaşatmak istiyoruz. Soner’in yıllardır kaldığı baba evi eski Sanayideydi. Onun için evlerinin alt kısmındaki Eski Sanayideki Esnaf Odaları Birliği yanında bulunan ve ‘Basın Park’ olarak bilinen parka Soner arkadaşımızın ismini vermek istiyoruz” dedi.

İSİM KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ

Başkan Başdeğirmen daha sonra konunun İsim Komisyonuna havalesini meclis üyelerinin oylarına sundu ve konu oy birliği ile ilgili komisyona havale edildi. İsim Komisyonu, konu hakkında hazırlayacağı raporu Mayıs ayı son meclis toplantısının yapılacağı Cuma günü meclise sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.