Başkan Ercengiz’den kantin işletmecilerine gıda kolisi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.06.2021 - 15:20, Güncelleme: 01.06.2021 - 15:20
 

Başkan Ercengiz’den kantin işletmecilerine gıda kolisi

Burdur Belediyesi, pandemi sürecinde iş yerleri kapalı durumda olan Kantin işletmecilerine gıda kolisi desteğinde bulundu.
Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara verilen kantin işletme sahiplerine destek olmak amacıyla gıda paketlerimizi, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Orhan Aksoy’a teslim ettik. Bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi. Daha sonra Başkan Ercengiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökcüoğlu ile birlikte Küçük Sanayi Sitesinde yeniden masa servisine başlayan çay ocakları, lokantalar ve tostçuları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Burdur Belediyesi, pandemi sürecinde iş yerleri kapalı durumda olan Kantin işletmecilerine gıda kolisi desteğinde bulundu.

Başkan Ercengiz yaptığı açıklamada “Pandemi nedeniyle faaliyetlerine ara verilen kantin işletme sahiplerine destek olmak amacıyla gıda paketlerimizi, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Orhan Aksoy’a teslim ettik. Bu zor günleri birlikte aşacağız” dedi.

Daha sonra Başkan Ercengiz, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nevruz Gökcüoğlu ile birlikte Küçük Sanayi Sitesinde yeniden masa servisine başlayan çay ocakları, lokantalar ve tostçuları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.