Aksu’da TOKİ’de alt yapı çalışmaları başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2021 - 14:16, Güncelleme: 11.06.2021 - 14:16
 

Aksu’da TOKİ’de alt yapı çalışmaları başladı

Ak Parti Belediyeciliğinin nimetlerinden faydalanan Aksu İlçesinde TOKİ inşaatı devam ediyor.
Ak Parti Belediyeciliğinin nimetlerinden faydalanan Aksu İlçesinde TOKİ inşaatı devam ediyor.Bu kapsamda Uğural Eklektik Aydınlatma İnş. San. Tic. Tic. Ltd. Şti Tahir Dikmen Ortaklığı tarafından inşa edilen 94 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.25.01.2021 tarihinde başlayan sosyal konut inşaatları 400 günde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek. Konu hakkında açıklamada bulunan Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca ilçede yapılmakta olan sosyal konutların büyük bir eksikliği giderdiğini ifade etti. Aksu halkını TOKİ konutlarıyla tanıştırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Kahraman; “Aksu’muz için atacak daha çok adımımız var, yapacak daha çok işimiz var. Bunlardan birisi de halkımızın sosyal konut ihtiyacını gidermekti. Çok şükür inşaat hızlı bir şekilde devam ediyor. 2022 yılı bahar aylarında inşallah hak sahipleri yeni evlerinde oturmaya başlayacak. Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekilleri TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Yüksek Seçim Kurulu Üyesi Sayın Recep Özel, Savunma Sanayi Komisyon Üyesi Sayın Mehmet Uğur Gökgöz başta olmak üzere emeği geçen herkese halkımız adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Ak Parti Belediyeciliğinin nimetlerinden faydalanan Aksu İlçesinde TOKİ inşaatı devam ediyor.

Ak Parti Belediyeciliğinin nimetlerinden faydalanan Aksu İlçesinde TOKİ inşaatı devam ediyor.
Bu kapsamda Uğural Eklektik Aydınlatma İnş. San. Tic. Tic. Ltd. Şti Tahir Dikmen Ortaklığı tarafından inşa edilen 94 konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor.
25.01.2021 tarihinde başlayan sosyal konut inşaatları 400 günde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.
Konu hakkında açıklamada bulunan Aksu Belediye Başkanı Veli Kahraman, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca ilçede yapılmakta olan sosyal konutların büyük bir eksikliği giderdiğini ifade etti. Aksu halkını TOKİ konutlarıyla tanıştırmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Başkan Kahraman; “Aksu’muz için atacak daha çok adımımız var, yapacak daha çok işimiz var. Bunlardan birisi de halkımızın sosyal konut ihtiyacını gidermekti. Çok şükür inşaat hızlı bir şekilde devam ediyor. 2022 yılı bahar aylarında inşallah hak sahipleri yeni evlerinde oturmaya başlayacak. Sayın Valimiz Ömer Seymenoğlu, Ak Parti Isparta Milletvekilleri TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi Bilgiç, Yüksek Seçim Kurulu Üyesi Sayın Recep Özel, Savunma Sanayi Komisyon Üyesi Sayın Mehmet Uğur Gökgöz başta olmak üzere emeği geçen herkese halkımız adına çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.