Yaz Kur'an Kurslarında Yaygın Din Eğitimi Komisyonu Ziyaretleri

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.07.2021 - 18:08, Güncelleme: 13.07.2021 - 18:08
 

Yaz Kur'an Kurslarında Yaygın Din Eğitimi Komisyonu Ziyaretleri

Yaz Kur'an Kurslarında Müftülük Yaygın Din Eğitimi Komisyonu olarak ziyaretlerimiz devam ediyor.
Yaz Kur'an Kurslarında Müftülük Yaygın Din Eğitimi Komisyonu olarak ziyaretlerimiz devam ediyor. Müftü Yardımcısı Enise Erkoç ve Adrb Koordinatörü Nilüfer Ünal, Bilal-i Habeşi 4-6 Yaş Kuran Kursu, Habibullah Camii ve Kur'an Kursu, Bilal-i Habeşi 4-6 Yaş Kuran Kurslarını ziyaret ettiler. Ziyaretlerde öğrencilere Kur'an Kurslarını tercihleri sebebiyle teşekkür edildi, çeşitli sorular soruldu, dualar okutuldu, hasbihal edildi.13 Temmuz Salı günü de Müftü Yardımcısı Enise Erkoç, Adrb Koordinatörü Vaiz Nilüfer Ünal ve Din Eğitimi Şube Müdürü Yusuf Şener Hz. Ömer 4-6 Yaş Kuran Kursunda Kur'an-ı Kerime geçen bir öğrenci için tertiplenen merasimde hazır bulundular.
Yaz Kur'an Kurslarında Müftülük Yaygın Din Eğitimi Komisyonu olarak ziyaretlerimiz devam ediyor.

Yaz Kur'an Kurslarında Müftülük Yaygın Din Eğitimi Komisyonu olarak ziyaretlerimiz devam ediyor. Müftü Yardımcısı Enise Erkoç ve Adrb Koordinatörü Nilüfer Ünal, Bilal-i Habeşi 4-6 Yaş Kuran Kursu, Habibullah Camii ve Kur'an Kursu, Bilal-i Habeşi 4-6 Yaş Kuran Kurslarını ziyaret ettiler. Ziyaretlerde öğrencilere Kur'an Kurslarını tercihleri sebebiyle teşekkür edildi, çeşitli sorular soruldu, dualar okutuldu, hasbihal edildi.
13 Temmuz Salı günü de Müftü Yardımcısı Enise Erkoç, Adrb Koordinatörü Vaiz Nilüfer Ünal ve Din Eğitimi Şube Müdürü Yusuf Şener Hz. Ömer 4-6 Yaş Kuran Kursunda Kur'an-ı Kerime geçen bir öğrenci için tertiplenen merasimde hazır bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.