Senirkent’in Santral  Mesireliği Orman Yangınlarına karşı temizlendi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.08.2021 - 11:49, Güncelleme: 11.08.2021 - 11:49
 

Senirkent’in Santral  Mesireliği Orman Yangınlarına karşı temizlendi

Senirkent ilçemizin meşhur Santral mesireliği orman yangınlarına karşı temizlendi.
Senirkent ilçemizin meşhur Santral mesireliği orman yangınlarına karşı temizlendi. Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şaban İliksiz’in öncülük ettiği santral temizliği çalışmaları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi İliksiz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi: “Senirkent Santral mesireliğinde yangına sebebiyet verebilecek maddeleri topladık. Son günlerde yaşanan orman yangınlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak, ayrıca yangınla mücadele edenlere manevi destek vermek amacıyla böyle bir etkinlik yaptık. Etkinliğimize katılım gösteren tüm hemşehrilerimize ve çevreci dostlarımıza teşekkür ediyoruz. ” SANTRAL MESİRELİĞİ Santral Mesireliği ilçe merkezinin kuzeyinde, Kapı Dağının eteğinde bulunmaktadır. Özel araçlarla veya havanın iyi olduğu günlerde yürüyerek gidilebilir. Mesirelikte yapay şelale, çardaklar ve çocuk oyun alanı mevcuttur. Ayrıca yaz aylarında restoran halka hizmet vermektedir. Santral mesireliği önemli bir dinlenme alanıdır.Santral mesireliği Belediye Başkanı Kadir Heybeli tarafından yeniden düzenlenerek güzel bir görünüme kavuşturuldu.  
Senirkent ilçemizin meşhur Santral mesireliği orman yangınlarına karşı temizlendi.

Senirkent ilçemizin meşhur Santral mesireliği orman yangınlarına karşı temizlendi.

Senirkent Yükseliş Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Şaban İliksiz’in öncülük ettiği santral temizliği çalışmaları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi İliksiz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi:

“Senirkent Santral mesireliğinde yangına sebebiyet verebilecek maddeleri topladık. Son günlerde yaşanan orman yangınlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak, ayrıca yangınla mücadele edenlere manevi destek vermek amacıyla böyle bir etkinlik yaptık. Etkinliğimize katılım gösteren tüm hemşehrilerimize ve çevreci dostlarımıza teşekkür ediyoruz. ”

SANTRAL MESİRELİĞİ

Santral Mesireliği ilçe merkezinin kuzeyinde, Kapı Dağının eteğinde bulunmaktadır. Özel araçlarla veya havanın iyi olduğu günlerde yürüyerek gidilebilir. Mesirelikte yapay şelale, çardaklar ve çocuk oyun alanı mevcuttur. Ayrıca yaz aylarında restoran halka hizmet vermektedir.

Santral mesireliği önemli bir dinlenme alanıdır.Santral mesireliği Belediye Başkanı Kadir Heybeli tarafından yeniden düzenlenerek güzel bir görünüme kavuşturuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.