Boş bir arazide ölü bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2021 - 15:41, Güncelleme: 14.08.2021 - 15:41
 

Boş bir arazide ölü bulundu

Isparta-Eğirdir yolu üzerinde boş bir arazide Mehmet Y. ölü bulundu.
Isparta- Eğirdir yolu üzerinde boş bir arazide Mehmet Y. ölü bulundu. Isparta-Eğirdir karayolu Kuleönü mevkiinde arazide hareketsiz halde bir kişiyi görenler ekiplere haber verdi. Olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede adı Mehmet Y. olan kişinin öldüğü belirlendi. Mehmet Y’nin cenazesi olay yerinden alınarak otopsi için hastane morguna götürüldü. Ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak.
Isparta-Eğirdir yolu üzerinde boş bir arazide Mehmet Y. ölü bulundu.

Isparta- Eğirdir yolu üzerinde boş bir arazide Mehmet Y. ölü bulundu.

Isparta-Eğirdir karayolu Kuleönü mevkiinde arazide hareketsiz halde bir kişiyi görenler ekiplere haber verdi. Olay yerine sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede adı Mehmet Y. olan kişinin öldüğü belirlendi. Mehmet Y’nin cenazesi olay yerinden alınarak otopsi için hastane morguna götürüldü. Ölüm nedeni yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.