My one life KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2021 - 11:46, Güncelleme: 16.08.2021 - 11:46
 

My one life KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

1994'ten günümüze faaliyet gösteren My One Life firması medikal ve kozmetik sektöründe hızlı bir gelişme gösteriyor. Firma, satışlarını daha da güçlendirmek için yeni personel alımı yapacak.
1994'ten günümüze faaliyet gösteren My One Life firması medikal ve kozmetik sektöründe hızlı bir gelişme gösteriyor. Firma, satışlarını daha da güçlendirmek için yeni personel alımı yapacak. Alanya ilçesinde 1994 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren My One Life medikal ve kozmetik firması, kadrosunu daha da güçlendirmek amacıyla personel alımı yapacak. Online başvuru yoluyla Türkiye'nin her yerinden başvuruları kabul eden firmaya ilginin yoğun olduğu belirtiliyor. Antalya, Manavgat, Isparta , Adapazarı illerinde ofislerinin Açılacağını kaydeden firmanın insan kaynakları sorumlusu Sema Işıklı , "Firmamız Türkiye’de güvenilirliği ile tanınmış olmasının yanı sıra istihdam yaratmada da öncü firmalardan biri. Özellikle lisans, önlisans, lise mezunu takım arkadaşları arıyoruz. Bu tercihlerimizin yanında tabii ki iletişim gücü ve diksiyon düzgünlüğü önem arz ediyor. Çalışanlarımıza, maaş ve SGK'nın yanı sıra  prim ve yemek imkanları sunacağız" dedi. DOĞAL ÜRÜNLER   One Life Plus sağlık bantlarının hijyenik koşullarda, insan eli değmeden, hava almayan robotik alanlarda Transdermal Dalga teknolojisi ile üretildiğini belirten ARGE sorumlusu Başak Kaya,  “One Life Plus sağlık bantları tamamen bitkisel özlerle geliştirilmiştir. İçeriğinde Asya’nın geleneksel doğal bitkileri olan Japon Kafur Ağacı, Mentol, Aleo Vera, Ginseng, Lotus Çiçeği gibi bir çok çeşit doğal ürün kullanılmıştır. İçeriğindi herhangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır” diye konuştu. UZUN SÜRELİ ETKİ One Life Plus sağlık bantlarının doğal yapışkan yüzeyi sayesinde cilde rahatlıkla tutunduğunu belirten Başak Kaya, “Kişinin ihtiyacı ve talebine göre vücuttaki kullanım şekilleri farklılık gösteriyor. Ürün cilde herhangi bir rahatsızlık vermiyor ve uzun süreli etki sağlıyor. Paketlerinin yüzünde kullanım talimatları bulunuyor. Ürünün en önemli bir özelliği ise hava geçirmeyen, güneş ışığına dayanıklı, nemli ortamlara karşı yüksek dayanıklılık sağlayan alüminyum paketlerde sunulmasıdır.” dedi. 
1994'ten günümüze faaliyet gösteren My One Life firması medikal ve kozmetik sektöründe hızlı bir gelişme gösteriyor. Firma, satışlarını daha da güçlendirmek için yeni personel alımı yapacak.

1994'ten günümüze faaliyet gösteren My One Life firması medikal ve kozmetik sektöründe hızlı bir gelişme gösteriyor. Firma, satışlarını daha da güçlendirmek için yeni personel alımı yapacak.

Alanya ilçesinde 1994 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren My One Life medikal ve kozmetik firması, kadrosunu daha da güçlendirmek amacıyla personel alımı yapacak.

Online başvuru yoluyla Türkiye'nin her yerinden başvuruları kabul eden firmaya ilginin yoğun olduğu belirtiliyor. Antalya, Manavgat, Isparta , Adapazarı illerinde ofislerinin Açılacağını kaydeden firmanın insan kaynakları sorumlusu Sema Işıklı , "Firmamız Türkiye’de güvenilirliği ile tanınmış olmasının yanı sıra istihdam yaratmada da öncü firmalardan biri. Özellikle lisans, önlisans, lise mezunu takım arkadaşları arıyoruz. Bu tercihlerimizin yanında tabii ki iletişim gücü ve diksiyon düzgünlüğü önem arz ediyor. Çalışanlarımıza, maaş ve SGK'nın yanı sıra  prim ve yemek imkanları sunacağız" dedi.

DOĞAL ÜRÜNLER

 

One Life Plus sağlık bantlarının hijyenik koşullarda, insan eli değmeden, hava almayan robotik alanlarda Transdermal Dalga teknolojisi ile üretildiğini belirten ARGE sorumlusu Başak Kaya,  “One Life Plus sağlık bantları tamamen bitkisel özlerle geliştirilmiştir. İçeriğinde Asya’nın geleneksel doğal bitkileri olan Japon Kafur Ağacı, Mentol, Aleo Vera, Ginseng, Lotus Çiçeği gibi bir çok çeşit doğal ürün kullanılmıştır. İçeriğindi herhangi bir kimyasal madde bulunmamaktadır” diye konuştu.

UZUN SÜRELİ ETKİ

One Life Plus sağlık bantlarının doğal yapışkan yüzeyi sayesinde cilde rahatlıkla tutunduğunu belirten Başak Kaya, “Kişinin ihtiyacı ve talebine göre vücuttaki kullanım şekilleri farklılık gösteriyor. Ürün cilde herhangi bir rahatsızlık vermiyor ve uzun süreli etki sağlıyor. Paketlerinin yüzünde kullanım talimatları bulunuyor. Ürünün en önemli bir özelliği ise hava geçirmeyen, güneş ışığına dayanıklı, nemli ortamlara karşı yüksek dayanıklılık sağlayan alüminyum paketlerde sunulmasıdır.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.