Pençe-Şimşek Operasyonu'ndan yürek yakan haber! Bir askerimiz şehit düştü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.08.2021 - 12:40, Güncelleme: 16.08.2021 - 12:40
 

Pençe-Şimşek Operasyonu'ndan yürek yakan haber! Bir askerimiz şehit düştü

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz ise yaralandı.
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz ise yaralandı. Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk'ün cenazesi memleketi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde toprağa verilecek.Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralananPiyade Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk'ün şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını bildirdi. Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarının Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesindeki bir üs bölgesini hedef aldığı belirtildi. BİR ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ, BİRİ YARALIÇıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bilgisi verilen açıklamada, "Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz." ifadesi kullanıldı. BABAEVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde şehit olan sözleşmeli er Muhammed Öztürk'ün Kastamonu'daki babaevinde yas hakim. Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut Öztürk, Taşköprü ilçesine bağlı Kırha köyünde yaşayan baba Muharrem ve anne Semra Öztürk'e şehadet haberini verdi. Acı haberin ulaştığı ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk'ün cenazesin memleketinde toprağa verilecek.
Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz ise yaralandı.

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerimiz şehit oldu, bir askerimiz ise yaralandı. Şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk'ün cenazesi memleketi Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde toprağa verilecek.
Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralananPiyade Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk'ün şehit olduğunu, bir askerin de yaralandığını bildirdi. Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, bölücü terör örgütü mensuplarının Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesindeki bir üs bölgesini hedef aldığı belirtildi.

BİR ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞTÜ, BİRİ YARALI
Çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerin kaldırıldığı hastanede şehit olduğu, bir askerin de yaralandığı bilgisi verilen açıklamada, "Yaralı silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize acil şifalar dileriz." ifadesi kullanıldı.

BABAEVİNE TÜRK BAYRAĞI ASILDI


Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Şimşek Operasyonu bölgesinde şehit olan sözleşmeli er Muhammed Öztürk'ün Kastamonu'daki babaevinde yas hakim. Taşköprü Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Abdullah Çatal, İlçe Jandarma Komutanı Yasin Bulut Öztürk, Taşköprü ilçesine bağlı Kırha köyünde yaşayan baba Muharrem ve anne Semra Öztürk'e şehadet haberini verdi. Acı haberin ulaştığı ailenin evine Türk bayrağı asıldı. Piyade Sözleşmeli Er Muhammed Öztürk'ün cenazesin memleketinde toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.