Ispartaspor Hazırlık maçında yenildi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2021 - 15:25, Güncelleme: 26.08.2021 - 15:25
 

Ispartaspor Hazırlık maçında yenildi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, dördüncü hazırlık maçında Turgutluspor ile karşılaştı. Yeşil – Pembeli ekip, Afyon’da oynanan maçtan 2 – 1 mağlup ayrıldı.
Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Afyonkarahisar’da yaptığı kampla sürdüren TFF 2. Lig temsilcisi Ispartaspo, hazırlık maçında 2. Lig temsilcisi Turgutluspor ile karşılaştı. Hazırlık karşılaşması Turgutluspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.spartaspor, dördüncü hazırlık maçını dün yaptı. Ispartaspor gibi 2. Ligde ancak Kırmızı Grupta bulunan takımlardan Turgutluspor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı.Dün saat 18.00’de Afyon Antrenman Sahasında başlayan karşılaşmada takımlar karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aradılar. İki takımdan aradığı gole ilk kavuşan Turgutluspor oldu ve rakip takım 1 – 0 göne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Ispartaspor beraberliği yakaladı. Ancak, maçın son dakikalarında yediği golle Turgutluspor bir kez daha öne geçti ve maç 2 – 1 Turgutluspor’ün üstünlüğü ile sona erdi.
Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor, dördüncü hazırlık maçında Turgutluspor ile karşılaştı. Yeşil – Pembeli ekip, Afyon’da oynanan maçtan 2 – 1 mağlup ayrıldı.

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Afyonkarahisar’da yaptığı kampla sürdüren TFF 2. Lig temsilcisi Ispartaspo, hazırlık maçında 2. Lig temsilcisi Turgutluspor ile karşılaştı. Hazırlık karşılaşması Turgutluspor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
spartaspor, dördüncü hazırlık maçını dün yaptı. Ispartaspor gibi 2. Ligde ancak Kırmızı Grupta bulunan takımlardan Turgutluspor ile karşılaşan Yeşil – Pembeli ekip, sahadan 2 – 1’lik mağlubiyetle ayrıldı.
Dün saat 18.00’de Afyon Antrenman Sahasında başlayan karşılaşmada takımlar karşılıklı ataklarla rakip kalelerde gol aradılar. İki takımdan aradığı gole ilk kavuşan Turgutluspor oldu ve rakip takım 1 – 0 göne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Ispartaspor beraberliği yakaladı. Ancak, maçın son dakikalarında yediği golle Turgutluspor bir kez daha öne geçti ve maç 2 – 1 Turgutluspor’ün üstünlüğü ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.