Jandarmadan okul çevrelerinde denetim

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.09.2021 - 11:20, Güncelleme: 09.09.2021 - 11:20
 

Jandarmadan okul çevrelerinde denetim

Isparta’da jandarma ekipleri, yeni eğitim öğretimin yılının başlaması dolayısıyla okul çevrelerinde denetim yaptı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılı başlamasıyla birlikte ‘Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi’ kapsamında çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesinin önlenmesi, zararlı alışkanlıklardan korunması, eğitim-öğretimin güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi. 85 tim ve 350 personelin katıldığı denetimlerde ayrıca okul servisleri de kontrol edildi. Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından da suçtan korunma ve güvenlik konularında öğrencilere bilgilendirme yapılarak, Jandarma Çocuk Dergisi ve Boyama Kitabı hediye edildi
Isparta’da jandarma ekipleri, yeni eğitim öğretimin yılının başlaması dolayısıyla okul çevrelerinde denetim yaptı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2021-2022 yılı eğitim öğretim yılı başlamasıyla birlikte ‘Güvenli Okul Güvenli Gelecek Projesi’ kapsamında çocuk ve gençlerin suça sürüklenmesinin önlenmesi, zararlı alışkanlıklardan korunması, eğitim-öğretimin güvenli bir şekilde sürdürülebilmesi amacıyla okul çevrelerinde denetim gerçekleştirdi. 85 tim ve 350 personelin katıldığı denetimlerde ayrıca okul servisleri de kontrol edildi.

Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği personeli tarafından da suçtan korunma ve güvenlik konularında öğrencilere bilgilendirme yapılarak, Jandarma Çocuk Dergisi ve Boyama Kitabı hediye edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.