5 ay sonra sağlığına kavuştu

SAĞLIK 26.01.2022 - 16:38, Güncelleme: 26.01.2022 - 16:38
 

5 ay sonra sağlığına kavuştu

5 ay sonra sağlığına kavuştu
ISPARTA Şehir Hastanesi'ne kusma ve konuşma bozukluğu rahatsızlığı ile başvuran 69 yaşındaki Hatice Alp, yaklaşık 5 ay süren tedavisinin ardından taburcu edildi.        Hastane Acil Servisine geçen yıl Eylül ayında kusma ve konuşma bozukluğu ile başvuran 69 yaşındaki Hatice Alp, Nöroloji Kliniğinde tedavi altına alındı. Daha sonra Genel Yoğun Bakım 3 ünitesine alınarak tedavisine devam edilen Alp'in beyin sapında beslenme bozukluğu geliştiği, yutma refleksinin kaybolduğu ve solunum sisteminin etkilendiği tespit edildi. Yoğun bakımda 5 ay tedavi gören Alp, ev tipi solunum cihazıyla bi
5 ay sonra sağlığına kavuştu

ISPARTA Şehir Hastanesi'ne kusma ve konuşma bozukluğu rahatsızlığı ile başvuran 69 yaşındaki Hatice Alp, yaklaşık 5 ay süren tedavisinin ardından taburcu edildi.       

Hastane Acil Servisine geçen yıl Eylül ayında kusma ve konuşma bozukluğu ile başvuran 69 yaşındaki Hatice Alp, Nöroloji Kliniğinde tedavi altına alındı. Daha sonra Genel Yoğun Bakım 3 ünitesine alınarak tedavisine devam edilen Alp'in beyin sapında beslenme bozukluğu geliştiği, yutma refleksinin kaybolduğu ve solunum sisteminin etkilendiği tespit edildi. Yoğun bakımda 5 ay tedavi gören Alp, ev tipi solunum cihazıyla bi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.