Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı

ISPARTA 20.04.2024 - 13:14, Güncelleme: 20.04.2024 - 13:22
 

Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı

Isparta Antalya Karayolu'nda otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti.
Karacaören Barajı yakınlarında Isparta Antalya karayolunda sürücünün aracın hakimiyetini kaybederek yolcu otobüsüne çarpması ile meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti. Isparta Antalya güzergahında seyreden 03 FZ 096 plakalı otomobil ile Antalya Isparta güzergahında ilerleyen yolcu otobüsünün karşı karşıya çarpışması ile meydana gelen kazada her iki araç da hasar gördü. Özellikle 03 FZ 096 plakalı otomobil, ağır hasar görmesi ile muhtemelen can kaybı meydana geldi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine 112 sağlık, jandarma ve Bucak İtfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpışma sonucunda bariyerlere çarparak duran ve ağır hasar gören araçta bulunan Süleyman Demirel Üniversite Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği öğrencisi Mehmet Selim Tüzün hayatını kaybetti.
Isparta Antalya Karayolu'nda otomobil ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi hayatını kaybetti.

Karacaören Barajı yakınlarında Isparta Antalya karayolunda sürücünün aracın hakimiyetini kaybederek yolcu otobüsüne çarpması ile meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Isparta Antalya güzergahında seyreden 03 FZ 096 plakalı otomobil ile Antalya Isparta güzergahında ilerleyen yolcu otobüsünün karşı karşıya çarpışması ile meydana gelen kazada her iki araç da hasar gördü. Özellikle 03 FZ 096 plakalı otomobil, ağır hasar görmesi ile muhtemelen can kaybı meydana geldi.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine 112 sağlık, jandarma ve Bucak İtfaiye ekipleri sevk edildi. Çarpışma sonucunda bariyerlere çarparak duran ve ağır hasar gören araçta bulunan Süleyman Demirel Üniversite Fen Bilimleri Enstitüsü İnşaat Mühendisliği öğrencisi Mehmet Selim Tüzün hayatını kaybetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.