Ak Parti milletvekilleri bakanların kapısından ayrılmıyorlar

SİYASET 04.08.2023 - 07:43, Güncelleme: 04.08.2023 - 07:43
 

Ak Parti milletvekilleri bakanların kapısından ayrılmıyorlar

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Ankara'da Kapı Kapı ziyaret turlarına devam ediyor.
AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, ve beraberinde AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ettiler.  BU GÖRÜŞMELER VE ZİYARETLER ÇOK ÖNEMLİ  Su seviyesi ile ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalan Eğirdir gölünün sorunlarının çözülmesi ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.  Bu kapsamda özellikle vahşi sulardan Kapalı sistem sulamaya geçişi ve Eğirdir'e ilave kaynak suyunun temin edilmesi konusunda detaylı çalışmalar ve istişareler gerçekleştirildi.   Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı bir koordinasyon içinde soruna çözüm üretilmesi kararlaştırıldı. Ön çalışmalar tamamlandıktan sonra detaylı bir değerlendirme toplantısı ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.  Hem bakanlıklardaki teknik personel ve Isparta Milletvekilleri ile birlikte sorunun çözümü noktasında önemli adımların atılacağı bekleniyor.
AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Ankara'da Kapı Kapı ziyaret turlarına devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin, ve beraberinde AK Parti Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz ve Osman Zabun Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ardından Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yı ziyaret ettiler. 

BU GÖRÜŞMELER VE ZİYARETLER ÇOK ÖNEMLİ 

Su seviyesi ile ciddi sıkıntılar ile karşı karşıya kalan Eğirdir gölünün sorunlarının çözülmesi ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.  Bu kapsamda özellikle vahşi sulardan Kapalı sistem sulamaya geçişi ve Eğirdir'e ilave kaynak suyunun temin edilmesi konusunda detaylı çalışmalar ve istişareler gerçekleştirildi.  

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı bir koordinasyon içinde soruna çözüm üretilmesi kararlaştırıldı. Ön çalışmalar tamamlandıktan sonra detaylı bir değerlendirme toplantısı ise önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.  Hem bakanlıklardaki teknik personel ve Isparta Milletvekilleri ile birlikte sorunun çözümü noktasında önemli adımların atılacağı bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.