AK Parti'de yerel seçim çalışmaları: Bize hizmet edecek aday lazım

SİYASET 14.07.2023 - 16:06, Güncelleme: 14.07.2023 - 16:06
 

AK Parti'de yerel seçim çalışmaları: Bize hizmet edecek aday lazım

Yerel seçimler için yol haritasını çizmeye başlayan AK Parti'de belirlenecek adaylar; 'anket, temayül, mülakat, alt/üst kurul, Cumhurbaşkanı onayı' olmak üzere 5 aşamadan geçirilecek belirlenecek.
Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti'de yapılacak çalışmalar şekillenmeye başladı. Buna göre belirlenecek adaylar, ince elenip sık dokunacak. Adayların 5 aşamadan geçeceği öğrenilirken bunlar, 'anket, temayül, mülakat, alt/üst kurul, Cumhurbaşkanı onayı' olarak belirlendi. ADAY BELİRLEME SÜRECİNDE İNCE ELENİP SIK DOKUNACAK En önemli kriterin ise 'bize hizmet edecek aday lazım' olması üzerinde karar alındı. Bölgelerde yapılacak detaylı anket çalışmasıyla kimin aday gösterilmesinin istendiği vatandaşlara sorulacak. ÇOK KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK Hal böyle olunca bu doğrultuda aday olmak isteyen isimlerle ilgili çok kapsamlı bir çalışma yürütülecek. Ayrıca öne çıkan isimler bölge teşkilatlarınca temayüle tabi tutulacak. Anket ve temayülden çıkacak sonuçlar büyük önem arz edecek. AK Parti'de yerel seçim çalışmaları: Bize hizmet edecek aday lazım TEŞKİLATLARA AYRICA ÖNEM VERİLECEK Türkiye gazetesinden Emrah Özcan'ın haberine göre; adaylar, bölge teşkilatlarınca mülakata alınacak. Burada da başarı gösteren isimler, bu sefer Genel Merkez'de oluşturulacak alt ve üst kurul tarafından elemeye tabi tutulacak. Son olarak Genel Merkez'den onay alan isimler konusunda son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.
Yerel seçimler için yol haritasını çizmeye başlayan AK Parti'de belirlenecek adaylar; 'anket, temayül, mülakat, alt/üst kurul, Cumhurbaşkanı onayı' olmak üzere 5 aşamadan geçirilecek belirlenecek.

Yerel seçimler yaklaşırken AK Parti'de yapılacak çalışmalar şekillenmeye başladı. Buna göre belirlenecek adaylar, ince elenip sık dokunacak. Adayların 5 aşamadan geçeceği öğrenilirken bunlar, 'anket, temayül, mülakat, alt/üst kurul, Cumhurbaşkanı onayı' olarak belirlendi.

ADAY BELİRLEME SÜRECİNDE İNCE ELENİP SIK DOKUNACAK

En önemli kriterin ise 'bize hizmet edecek aday lazım' olması üzerinde karar alındı. Bölgelerde yapılacak detaylı anket çalışmasıyla kimin aday gösterilmesinin istendiği vatandaşlara sorulacak.

ÇOK KAPSAMLI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜLECEK

Hal böyle olunca bu doğrultuda aday olmak isteyen isimlerle ilgili çok kapsamlı bir çalışma yürütülecek. Ayrıca öne çıkan isimler bölge teşkilatlarınca temayüle tabi tutulacak. Anket ve temayülden çıkacak sonuçlar büyük önem arz edecek. AK Parti'de yerel seçim çalışmaları: Bize hizmet edecek aday lazım

TEŞKİLATLARA AYRICA ÖNEM VERİLECEK

Türkiye gazetesinden Emrah Özcan'ın haberine göre; adaylar, bölge teşkilatlarınca mülakata alınacak. Burada da başarı gösteren isimler, bu sefer Genel Merkez'de oluşturulacak alt ve üst kurul tarafından elemeye tabi tutulacak. Son olarak Genel Merkez'den onay alan isimler konusunda son kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.