ATAKAN YAZGAN İYİ PARTİYE DESTEĞİNİ AÇIKLADI

SİYASET 12.05.2023 - 11:35, Güncelleme: 12.05.2023 - 11:35
 

ATAKAN YAZGAN İYİ PARTİYE DESTEĞİNİ AÇIKLADI

Isparta 32 Spor Eski Başkanlarından iş insanı Atakan Yazgan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçim öncesinde İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur’u ziyaret ederek, desteklerinin olduğunu iletti ve başarılar diledi.
İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Aylin Cesur’u arkadaşlarıyla birlikte seçim ofisinde ziyaret eden Isparta 32 Spor eski başkanı Atakan Yazgan hem hayırlı olsun dileklerini iletti, hem de Isparta’nın sorunlarının çözümü için çalışmalarını takdirle karşıladığını ve destek olduğunu söyledi. Başkan Yazgan, “Milletvekilliğiniz döneminde Isparta’nın menfaatine olan sorunları hep meclise taşıdınız. Her zaman da Ispartaspor’umuzun yanında oldunuz. Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye şimdi önemli bir seçime giriyor. Bu seçimde de size başarılar diliyor, 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize, Isparta’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Cesur ise, “Isparta’mızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta iktidara gelip, liyakatli kadrolarımızla ve değerli iş insanlarımızla el ele verip şehrimizi ve ülkemizi daha ileri seviyeye taşıyacağız. Ispartaspor da bizim her zaman gözbebeğimizdir. Ispartaspor’un bu günlere gelmesinde çok kıymetli katkılarınız oldu. Bu katkıları şehrin tüm sorunları ile ilgili birlikte çözeceğiz ve Isparta’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. “ diye konuştu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Isparta 32 Spor Eski Başkanlarından iş insanı Atakan Yazgan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçim öncesinde İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Dr. Aylin Cesur’u ziyaret ederek, desteklerinin olduğunu iletti ve başarılar diledi.

İYİ Parti Isparta Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Aylin Cesur’u arkadaşlarıyla birlikte seçim ofisinde ziyaret eden Isparta 32 Spor eski başkanı Atakan Yazgan hem hayırlı olsun dileklerini iletti, hem de Isparta’nın sorunlarının çözümü için çalışmalarını takdirle karşıladığını ve destek olduğunu söyledi. Başkan Yazgan, “Milletvekilliğiniz döneminde Isparta’nın menfaatine olan sorunları hep meclise taşıdınız. Her zaman da Ispartaspor’umuzun yanında oldunuz. Öncelikle çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Türkiye şimdi önemli bir seçime giriyor. Bu seçimde de size başarılar diliyor, 14 Mayıs seçimlerinin ülkemize, Isparta’mıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Cesur ise, “Isparta’mızın sorunlarını hep birlikte çözeceğiz. İnşallah 14 Mayıs’ta iktidara gelip, liyakatli kadrolarımızla ve değerli iş insanlarımızla el ele verip şehrimizi ve ülkemizi daha ileri seviyeye taşıyacağız. Ispartaspor da bizim her zaman gözbebeğimizdir. Ispartaspor’un bu günlere gelmesinde çok kıymetli katkılarınız oldu. Bu katkıları şehrin tüm sorunları ile ilgili birlikte çözeceğiz ve Isparta’mıza hizmet etmeye devam edeceğiz. “ diye konuştu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.