Büyükhacılardan AK Parti'ye tam destek!

SİYASET 12.05.2023 - 11:26, Güncelleme: 12.05.2023 - 11:26
 

Büyükhacılardan AK Parti'ye tam destek!

Ak Parti’nin Büyükhacılar Köyünde gerçekleşen miting köylülerin büyük coşkusuyla gerçekleşti.
Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekili adayları Osman Zabun, Yakup Kütük, Nesrin Semiz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve teşkilat üyelerin katılımıyla gerçekleşen mitingte konuşma yaparak 14 Mayıs seçimlerinin önemine ve AK Parti'nin yeni dönemde yapacağı hizmetleri anlattılar. Büyükhacılar mitinginde kadınların ağırlıkta olması ve Ak Parti leyhine slogan atmaları dikkat çekti. Belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen, köylülere yeni halı saha sözü verdi. Mitingte konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, bazı arkadaşlar çıkmış “Isparta hakkını geri alacak” diyor. Ben bu arkadaşlara diyorum ki, hangi hakkını geri alacak. Burada bu arkadaşlara sesleniyorum onların genel başkanları terörist destekçisi Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden bırakılacağını, özgür kalacağını söylüyor. Sen de Isparta'dan buradan aynı şeyi söyleyebiliyor musun? Büyükhacılar köyüne gelip bu sözü verebilir misin Senin genel başkanın orada Osman Kavala'ya özgürlük getireceğiz diyor. Ben buradan o arkadaşa diyorum ki sen de aynı şeyin altına imzanı atıyor musun? Sen de Osman Kavala'yı serbest bırakacağız diye biliyor musun Senin Genel Başkanı tüm KHK'lıları geri döndüreceğiz diyor. Sende bunu Isparta'dan diyebiliyor musun Sen yarın milletvekili diyelim ki oldun, senin genel başkanın seni çağıracak seni ve Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya diğer teröristlere, terörist işbirlikçilerine özgürlük için git mecliste el kaldır diyecek. Sen buna hayır el kaldırmayacağım diyebilecek misin Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bugün iş tuttuğu beraber yürüdüğü yol arkadaşlarına Bakın kimler var. Cumhuriyet Halk Partisi bugün kimlerle iş tutuyor. Ey benim Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerim, bunları iyi görün iyi görün Mustafa Kemal'in partisi Cumhuriyet Halk Partisi bugün kimlerle işbirliği içerisinde lütfen iyi izleyin ve ona göre kararınızı verin. Bizler bu millete hizmetkar olmaya geldik. Bizler hizmetlerimizle bu millete bu ülkeye kazanımlarımızla ve Türkiye'nin Bölünmez bütünlüğünü ve milli değerlerine sahip çıkmamızla öne çıktık.  
Ak Parti’nin Büyükhacılar Köyünde gerçekleşen miting köylülerin büyük coşkusuyla gerçekleşti.

Ak Parti İl Başkanı Serkan Keskin, Milletvekili adayları Osman Zabun, Yakup Kütük, Nesrin Semiz, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve teşkilat üyelerin katılımıyla gerçekleşen mitingte konuşma yaparak 14 Mayıs seçimlerinin önemine ve AK Parti'nin yeni dönemde yapacağı hizmetleri anlattılar.

Büyükhacılar mitinginde kadınların ağırlıkta olması ve Ak Parti leyhine slogan atmaları dikkat çekti. Belediye başkanı Şükrü Başdeğirmen, köylülere yeni halı saha sözü verdi.

Mitingte konuşan AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, bazı arkadaşlar çıkmış “ Isparta hakkını geri alacak” diyor. Ben bu arkadaşlara diyorum ki, hangi hakkını geri alacak. Burada bu arkadaşlara sesleniyorum onların genel başkanları terörist destekçisi Selahattin Demirtaş'ın cezaevinden bırakılacağını, özgür kalacağını söylüyor. Sen de Isparta'dan buradan aynı şeyi söyleyebiliyor musun?

Büyükhacılar köyüne gelip bu sözü verebilir misin Senin genel başkanın orada Osman Kavala'ya özgürlük getireceğiz diyor. Ben buradan o arkadaşa diyorum ki sen de aynı şeyin altına imzanı atıyor musun? Sen de Osman Kavala'yı serbest bırakacağız diye biliyor musun Senin Genel Başkanı tüm KHK'lıları geri döndüreceğiz diyor. Sende bunu Isparta'dan diyebiliyor musun Sen yarın milletvekili diyelim ki oldun, senin genel başkanın seni çağıracak seni ve Selahattin Demirtaş'a, Osman Kavala'ya diğer teröristlere, terörist işbirlikçilerine özgürlük için git mecliste el kaldır diyecek. Sen buna hayır el kaldırmayacağım diyebilecek misin Cumhuriyet Halk Partisi'nin Bugün iş tuttuğu beraber yürüdüğü yol arkadaşlarına Bakın kimler var. Cumhuriyet Halk Partisi bugün kimlerle iş tutuyor.

Ey benim Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerim, bunları iyi görün iyi görün Mustafa Kemal'in partisi Cumhuriyet Halk Partisi bugün kimlerle işbirliği içerisinde lütfen iyi izleyin ve ona göre kararınızı verin. Bizler bu millete hizmetkar olmaya geldik. Bizler hizmetlerimizle bu millete bu ülkeye kazanımlarımızla ve Türkiye'nin Bölünmez bütünlüğünü ve milli değerlerine sahip çıkmamızla öne çıktık.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.