Gençlerden Zabun'a “İlk Oyum Erdoğan’a” Sözü

SİYASET 05.05.2023 - 16:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 16:08
 

Gençlerden Zabun'a “İlk Oyum Erdoğan’a” Sözü

AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun, Yalvaç İlçesi’nde gerçekleşen Gençlik Buluşması’nda, yüzlerce gencin katıldığı programda bir araya geldi.
İl, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve ilçe teşkilatının eşlik ettiği, yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda ilk defa oy kullanacak olan gençler sohbet eşliğinde AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun'a sorularını yöneltti. Gençlerden gelen sorulara tek tek cevap veren gençlerin ilk oyunu isteyen AK Parti Milletvekili adayı Osman Zabun, " Gençlerden ümit yok diye konuşanların hepsi bu seçimde yanıldıklarını görecekler. Bize en büyük teveccüh gençlerimiz ve esnafımızdan yana olacak. Bu teveccühün karşısında tüm herkese teşekkür ederiz.  Bizim endişemiz asla yok.  Isparta merkezde ilçelerinde ve köylerinde günümüz çok güzel teveccühlerle geçiyor.   Cumhurbaşkanımıza karşı da büyük bir teveccüh var. Allah’ın izniyle biz bu seçimi alacağız.  Çünkü bizim işimiz gerçeklerledir. Her zaman reisimizin arkasındayız.  İnsanları hep algı ve yalan dolanla kandırmaya çalışıyorlar ama o işler öyle olmuyor. Yapılan hizmetleri o insanlara bir liste halinde verseniz sabahtan akşama kadar okuyarak bitiremez.  Bizler inanıyoruz ki 20 yıldır girdiği her seçimi büyük bir zaferle kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimde de alnın akı ile çıkarak Türkiye Yüzyılını başlatacaktır.  Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bu dava yürüyüşünde en büyük güç ve güven kaynağımız gençlerimizdir.  14 Mayıs günü de gençlerimiz üstüne düşeni yapacaktır' dedi. Yalvaç ilçesinde düzenlenen program karşılıklı soru cevap şeklinde sonlanırken gençler Milletvekili adayı Osman Zabun ile birlikte hem selfi hemde hatıra fotoğrafı çektirdi.   
AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun, Yalvaç İlçesi’nde gerçekleşen Gençlik Buluşması’nda, yüzlerce gencin katıldığı programda bir araya geldi.

İl, İlçe Gençlik Kolları Başkanı ve ilçe teşkilatının eşlik ettiği, yoğun bir katılım ile gerçekleşen programda ilk defa oy kullanacak olan gençler sohbet eşliğinde AK Parti Milletvekili Adayı Osman Zabun'a sorularını yöneltti. Gençlerden gelen sorulara tek tek cevap veren gençlerin ilk oyunu isteyen AK Parti Milletvekili adayı Osman Zabun, " Gençlerden ümit yok diye konuşanların hepsi bu seçimde yanıldıklarını görecekler. Bize en büyük teveccüh gençlerimiz ve esnafımızdan yana olacak. Bu teveccühün karşısında tüm herkese teşekkür ederiz.  Bizim endişemiz asla yok. 
Isparta merkezde ilçelerinde ve köylerinde günümüz çok güzel teveccühlerle geçiyor.  
Cumhurbaşkanımıza karşı da büyük bir teveccüh var. Allah’ın izniyle biz bu seçimi alacağız.  Çünkü bizim işimiz gerçeklerledir. Her zaman reisimizin arkasındayız. 
İnsanları hep algı ve yalan dolanla kandırmaya çalışıyorlar ama o işler öyle olmuyor. Yapılan hizmetleri o insanlara bir liste halinde verseniz sabahtan akşama kadar okuyarak bitiremez. 
Bizler inanıyoruz ki 20 yıldır girdiği her seçimi büyük bir zaferle kazanan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimde de alnın akı ile çıkarak Türkiye Yüzyılını başlatacaktır. 
Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bu dava yürüyüşünde en büyük güç ve güven kaynağımız gençlerimizdir. 
14 Mayıs günü de gençlerimiz üstüne düşeni yapacaktır' dedi.
Yalvaç ilçesinde düzenlenen program karşılıklı soru cevap şeklinde sonlanırken gençler Milletvekili adayı Osman Zabun ile birlikte hem selfi hemde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.