Isparta Ak Partide 5 İlçenin başkanı değişti

SİYASET 23.08.2023 - 20:09, Güncelleme: 23.08.2023 - 20:09
 

Isparta Ak Partide 5 İlçenin başkanı değişti

Ak Parti’deki değişim Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da devam ediyor. Değişim ilçe başkanları ile devam ediyor.Görevden ayrılan ilçe başkanlarının yerine atamalar bugün yapıldı.
Ak Parti’deki değişim Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da devam ediyor. Değişim ilçe başkanları ile devam ediyor. Isparta il teşkilatı Yalvaç Ak Parti İlçe Başkanı Alperen Özer’i, Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Selçuk Gökmen’i, Gönen İlçe Başkanı Mustafa Kaya’yı, Sütçüler İlçe Başkanı Hasan Ali Türk’ü ve Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akbay görevden ayrıldı.Görevden ayrılan ilçe başkanlarının yerine atamalar bugün yapıldı. Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin atamaları yapılan 5 Başkanı sosyal medya üzerinden duyurdu. ''AKSU İlçe Başkanlığına Barış SERÇE,  GÖNEN İlçe Başkanlığına  Volkan KONAÇ,  SÜTÇÜLER İlçe Başkanlığına  Adem KILIÇ, ŞARKİKARAAĞAÇ İlçe Başkanlığına Mustafa KARANFİL, YALVAÇ İlçe Başkanlığına Gençer KONDAL atanmıştır. Mehmet AKBAY, Mustafa KAYA, Hasan Ali TÜRK, Selçuk GÖKMEN ve Alperen Mustafa ÖZER Başkanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum.'' dedi 
Ak Parti’deki değişim Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da devam ediyor. Değişim ilçe başkanları ile devam ediyor.Görevden ayrılan ilçe başkanlarının yerine atamalar bugün yapıldı.

Ak Parti’deki değişim Türkiye genelinde olduğu gibi Isparta’da da devam ediyor. Değişim ilçe başkanları ile devam ediyor. Isparta il teşkilatı Yalvaç Ak Parti İlçe Başkanı Alperen Özer’i, Şarkikaraağaç İlçe Başkanı Selçuk Gökmen’i, Gönen İlçe Başkanı Mustafa Kaya’yı, Sütçüler İlçe Başkanı Hasan Ali Türk’ü ve Aksu İlçe Başkanı Mehmet Akbay görevden ayrıldı.Görevden ayrılan ilçe başkanlarının yerine atamalar bugün yapıldı.

Ak Parti Isparta İl Başkanı Serkan Keskin atamaları yapılan 5 Başkanı sosyal medya üzerinden duyurdu.

''AKSU İlçe Başkanlığına Barış SERÇE,  GÖNEN İlçe Başkanlığına  Volkan KONAÇ,  SÜTÇÜLER İlçe Başkanlığına  Adem KILIÇ, ŞARKİKARAAĞAÇ İlçe Başkanlığına Mustafa KARANFİL, YALVAÇ İlçe Başkanlığına Gençer KONDAL atanmıştır.

Mehmet AKBAY, Mustafa KAYA, Hasan Ali TÜRK, Selçuk GÖKMEN ve Alperen Mustafa ÖZER Başkanlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum.'' dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.