Isparta’da 142 bin TL sahte para ele geçirildi

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.09.2023 - 19:00, Güncelleme: 20.09.2023 - 13:14
 

Isparta’da 142 bin TL sahte para ele geçirildi

Isparta’da 142 bin TL sahte para ele geçirildi
Isparta’da Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda piyasaya sürülmek üzere basılan 142 bin TL değerinde sahte para ele geçirildi.Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 17 Eylül Pazar günü yapılan çalışmalarda sahte olarak basılıp piyasaya sürülmeye hazırlanan 372 adet 100 TL’lik banknot, 524 adet 200 TL’lik banknot olmak üzere toplamda 142 bin TL değerinde 896 adet sahte para ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sonucunda ele geçirildi.Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili olarak Türk Ceza Kanunu 197 suçları çerçevesinde adli işlem yapılan 2 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklandı.
Isparta’da 142 bin TL sahte para ele geçirildi
Isparta’da Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda piyasaya sürülmek üzere basılan 142 bin TL değerinde sahte para ele geçirildi.
Isparta Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 17 Eylül Pazar günü yapılan çalışmalarda sahte olarak basılıp piyasaya sürülmeye hazırlanan 372 adet 100 TL’lik banknot, 524 adet 200 TL’lik banknot olmak üzere toplamda 142 bin TL değerinde 896 adet sahte para ev ve iş yerlerinde yapılan aramalar sonucunda ele geçirildi.
Ele geçen suç unsuru ürünler ile ilişkili olarak Türk Ceza Kanunu 197 suçları çerçevesinde adli işlem yapılan 2 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlar tarafından tutuklandı.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.