Isparta’da Demokratlar ‘TAMER CANTEKİN’ Dedi

SİYASET 12.05.2023 - 11:30, Güncelleme: 12.05.2023 - 11:30
 

Isparta’da Demokratlar ‘TAMER CANTEKİN’ Dedi

Süleyman Demirel’in yol arkadaşları 14 Mayıs seçimlerinde CHP’yi ve CHP’nin Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin’i destekleme kararı aldılar. Doğru Yol Partisi’nde ve Demokrat Parti’de Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği, İlçe ve İl Başkanlığı yapan isimler, Pazar günü yapılacak genel seçimlerde Tamer Cantekin’e tam destek dediler.
Türkiye’nin kader seçimi olarak adlandırılan 14 Mayıs seçimlerine sadece 2 gün kaldı. Pazar günü sandık başına gidecek olan seçmenler memleketi 5 yıl süreyle yönetecek ittifakı seçecekler.    ISPARTA SİYASETİNE TAMER CANTEKİN DAMGASI Isparta’da bu seçimde bazı partilerin aday listelerinde yeniliğe gidildi. Bu değişime ayak uyduran partilerin başında da Cumhuriyet Halk Partisi geldi. Milletvekili aday listesini genç ve başarılı isimlerden oluşturan CHP’de en dikkat çeken isim ise 2. Sıra adayı M. Tamer Cantekin oldu. Aslen Isparta’nın Yalvaç ilçesinden olan ve Türkiye'nin en büyük Bireysel ve Endüstriyel İklimlendirme Şirketleri NETİSA ve SAKURA'nın sahibi olan Makine Mühendisi Tamer Cantekin bu sürece damga vuran isimlerin başında geldi. Beyefendi kişiliği ve uzlaştırıcı dili ile 7’den 70’e herkesin saygısını kazanan Cantekin’e bir büyük destekte Isparta’nın son 50 yılına damga vuran siyasilerden geldi. Doğru Yol Partisi’nden ve Demokrat Parti’den Isparta Milletvekilliği yapan Ertekin Durutürk ve Mustafa Çobaner ile Eğirdir’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapan Ömer Şengöl, Gelendost’un eski Belediye Başkanı Halim Kıyak açık desteklerini CHP’li Tamer Cantekin’e ilettiler. Milletvekili adayı Cantekin’e bir açık desteğini ilan eden diğer isim ise Demokrat Parti’nin eski İl Başkanı  Hasan Yalçınkaya oldu. Demokrat Parti’nin mevcut İl Başkanı Selçuk Özkan’da Cantekin’e başarı dileyen isimler arasında yer aldı. Isparta’nın AĞA’sı Merhum Şevket Demirel’in de sağlığında Tamer Cantekin’e öğütlerinin ve tavsiyelerinin olduğu biliniyor. TAMER CANTEKİN ISPARTA VE TÜRKİYE SİYASETİNE DAMGA VURACAK Ömürlerini siyasete adayan isimler olan Ertekin Durutürk, Mustafa Çobaner, Ömer Şengöl, Halim Kıyak, Hasan Yalçınkaya ve Selçuk Özkan Cantekin’e sundukları sonsuz destek mesajında: “Isparta uzun yıllar sonrası vizyonu geniş, her açıklamasında istihdam ve yatırımdan bahseden bir siyasetçi ile tanıştı. Isparta’yı bir adım ileriye götüreceğine inandığımız CHP adayı Tamer Cantekin’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Isparta, has ve öz evladı Cantekin’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderecektir. Biz evladımıza kefiliz. Kendisine sonsuz destek sunuyoruz” dediler. Demokrat Partili bir çok isimde Tamer Cantekin’e destek verdiklerini ifade ettiler.
Süleyman Demirel’in yol arkadaşları 14 Mayıs seçimlerinde CHP’yi ve CHP’nin Milletvekili Adayı M. Tamer Cantekin’i destekleme kararı aldılar. Doğru Yol Partisi’nde ve Demokrat Parti’de Milletvekilliği, Belediye Başkanlığı, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeliği, İlçe ve İl Başkanlığı yapan isimler, Pazar günü yapılacak genel seçimlerde Tamer Cantekin’e tam destek dediler.

Türkiye’nin kader seçimi olarak adlandırılan 14 Mayıs seçimlerine sadece 2 gün kaldı. Pazar günü sandık başına gidecek olan seçmenler memleketi 5 yıl süreyle yönetecek ittifakı seçecekler.   

ISPARTA SİYASETİNE TAMER CANTEKİN DAMGASI

Isparta’da bu seçimde bazı partilerin aday listelerinde yeniliğe gidildi. Bu değişime ayak uyduran partilerin başında da Cumhuriyet Halk Partisi geldi.

Milletvekili aday listesini genç ve başarılı isimlerden oluşturan CHP’de en dikkat çeken isim ise 2. Sıra adayı M. Tamer Cantekin oldu.

Aslen Isparta’nın Yalvaç ilçesinden olan ve Türkiye'nin en büyük Bireysel ve Endüstriyel İklimlendirme Şirketleri NETİSA ve SAKURA'nın sahibi olan Makine Mühendisi Tamer Cantekin bu sürece damga vuran isimlerin başında geldi.

Beyefendi kişiliği ve uzlaştırıcı dili ile 7’den 70’e herkesin saygısını kazanan Cantekin’e bir büyük destekte Isparta’nın son 50 yılına damga vuran siyasilerden geldi.

Doğru Yol Partisi’nden ve Demokrat Parti’den Isparta Milletvekilliği yapan Ertekin Durutürk ve Mustafa Çobaner ile Eğirdir’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapan Ömer Şengöl, Gelendost’un eski Belediye Başkanı Halim Kıyak açık desteklerini CHP’li Tamer Cantekin’e ilettiler.

Milletvekili adayı Cantekin’e bir açık desteğini ilan eden diğer isim ise Demokrat Parti’nin eski İl Başkanı  Hasan Yalçınkaya oldu. Demokrat Parti’nin mevcut İl Başkanı Selçuk Özkan’da Cantekin’e başarı dileyen isimler arasında yer aldı. Isparta’nın AĞA’sı Merhum Şevket Demirel’in de sağlığında Tamer Cantekin’e öğütlerinin ve tavsiyelerinin olduğu biliniyor.

TAMER CANTEKİN ISPARTA VE TÜRKİYE SİYASETİNE DAMGA VURACAK

Ömürlerini siyasete adayan isimler olan Ertekin Durutürk, Mustafa Çobaner, Ömer Şengöl, Halim Kıyak, Hasan Yalçınkaya ve Selçuk Özkan Cantekin’e sundukları sonsuz destek mesajında: “Isparta uzun yıllar sonrası vizyonu geniş, her açıklamasında istihdam ve yatırımdan bahseden bir siyasetçi ile tanıştı. Isparta’yı bir adım ileriye götüreceğine inandığımız CHP adayı Tamer Cantekin’e çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz. Isparta, has ve öz evladı Cantekin’i Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gönderecektir. Biz evladımıza kefiliz. Kendisine sonsuz destek sunuyoruz” dediler. Demokrat Partili bir çok isimde Tamer Cantekin’e destek verdiklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.