Isparta’da Kazalar peş peşe geldi

ASAYİŞ 16.03.2023 - 01:09, Güncelleme: 16.03.2023 - 01:09
 

Isparta’da Kazalar peş peşe geldi

Isparta’da Kazalar peş peşe geldi
Meydana gelen trafik kazalarında herhangi bir can kaybı yaşanmazken Modernevler mahallesinden Anadolu mahallesine doğru seyir halinde olan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası meydana geldi. Araçta maddi hasar meydana gelirken araç sürücüsüne ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapıldı. EVİN BAHÇESİNE UÇUYORDU Diğer bir kaza ise Yedişehitler mahallesinde meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında otomobil bir evin bahçesine uçmasına ramak kala durdu. Olası bir facianın eşiğinden dönülen kazada araç sürücüsü hafif yaralı olarak kurtuldu    
Isparta’da Kazalar peş peşe geldi

Meydana gelen trafik kazalarında herhangi bir can kaybı yaşanmazken Modernevler mahallesinden Anadolu mahallesine doğru seyir halinde olan sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu trafik kazası meydana geldi. Araçta maddi hasar meydana gelirken araç sürücüsüne ilk müdahale olay yerindeki vatandaşlar tarafından yapıldı.

EVİN BAHÇESİNE UÇUYORDU

Diğer bir kaza ise Yedişehitler mahallesinde meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında otomobil bir evin bahçesine uçmasına ramak kala durdu. Olası bir facianın eşiğinden dönülen kazada araç sürücüsü hafif yaralı olarak kurtuldu

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.