Kontrolü Kaybeden Araç DSİ Kanalına Uçtu

ASAYİŞ 16.03.2023 - 01:00, Güncelleme: 16.03.2023 - 01:00
 

Kontrolü Kaybeden Araç DSİ Kanalına Uçtu

Akşam saatlerinde Gökkubbe istikametinden Zabıta Müdürlüğüne inen yolda meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir sürücü ortadaki DSI kanalına uçtu.
Akşam saatlerinde Gökkubbe istikametinden Zabıta Müdürlüğüne inen yolda meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir sürücü ortadaki DSI kanalına uçtu. Gökkubbe istikametinden Zabıta Müdürlüğüne inen yolda meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir sürücü ortadaki DSI kanalına uçtu. Olay yerine sevk edilen 112 ekipleri, araçta bulunan sürücüyü kanaldan çıkardı ve sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edildi. Kazada araçta büyük maddi hasar oluşurken, kanalda meydana gelen hasar da ekipler tarafından incelendi. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.  
Akşam saatlerinde Gökkubbe istikametinden Zabıta Müdürlüğüne inen yolda meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir sürücü ortadaki DSI kanalına uçtu.

Akşam saatlerinde Gökkubbe istikametinden Zabıta Müdürlüğüne inen yolda meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir sürücü ortadaki DSI kanalına uçtu.

Gökkubbe istikametinden Zabıta Müdürlüğüne inen yolda meydana gelen trafik kazasında, kontrolünü kaybeden bir sürücü ortadaki DSI kanalına uçtu.

Olay yerine sevk edilen 112 ekipleri, araçta bulunan sürücüyü kanaldan çıkardı ve sağlık durumunda herhangi bir olumsuzluk olmadığı tespit edildi.

Kazada araçta büyük maddi hasar oluşurken, kanalda meydana gelen hasar da ekipler tarafından incelendi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.