Tural’dan Şehit Yakını ve Gazilerimize İstihdam Sözü

SİYASET 19.12.2023 - 14:15, Güncelleme: 19.12.2023 - 14:15
 

Tural’dan Şehit Yakını ve Gazilerimize İstihdam Sözü

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet TURAL, aile büyüklerinin hayır duasını alarak seçim startını vermesinin hemen ardından Garnizon Şehitliği ve Şehit Dul Yetimleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı TURAL beraberinde İyi parti il başkanı İbrahim TEKELİ ve partililerle birlikte Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı, şehitler için dua etti. Ardından Ahmet TURAL ve partililer Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneğinde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali SAVCI “Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı döneminde esnafın abisi olan ve uzun yıllar derneğimizi biran  bile yalnız bırakmayarak maddi, manevi desteğiyle her zaman yanımızda olan Ahmet Başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyor, tüm şehit aileleri adına şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanı olması durumunda belediyede şehit yakınları gaziler ve gazi çocuklarına istihdam sağlanması yönünde  kendilerinden söz aldık. Kendisine bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim” dedi.   İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet TURAL şehit ve gazilerin her zaman baş tacımız olduğunu belirterek “Vatanın bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenliğinin temini için canını ve bedenlerinin bir parçasını bu topraklara feda eden şehit ve gazilerimize minnettarız. Bugün yurdumuzun her köşesinde şanlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, binlerce yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz. Belediye Başkanlığımızda, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin refah içerisinde hayatlarını sürdürmeleri en başta gelen görevlerimizden biri olacaktır.  Kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmaya ve tüm gücümüzle Ispartamızı en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu düşünceler ışığında başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum” diye konuştu. Ziyaret, Tural'ın Dernek Özel Defterini imzalamasının ardından şehit yakını ve gazilerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet TURAL, aile büyüklerinin hayır duasını alarak seçim startını vermesinin hemen ardından Garnizon Şehitliği ve Şehit Dul Yetimleri ve Gazileri Derneğini ziyaret etti.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı TURAL beraberinde İyi parti il başkanı İbrahim TEKELİ ve partililerle birlikte Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ederek şehit mezarlarına karanfil bıraktı, şehitler için dua etti. Ardından Ahmet TURAL ve partililer Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Muharip Gaziler Derneğinde şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali SAVCI “Esnaf Odaları Birlik Başkanlığı döneminde esnafın abisi olan ve uzun yıllar derneğimizi biran  bile yalnız bırakmayarak maddi, manevi desteğiyle her zaman yanımızda olan Ahmet Başkanımıza çıktığı bu yolda başarılar diliyor, tüm şehit aileleri adına şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanı olması durumunda belediyede şehit yakınları gaziler ve gazi çocuklarına istihdam sağlanması yönünde  kendilerinden söz aldık. Kendisine bizlere verdiği destekten dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

 

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ahmet TURAL şehit ve gazilerin her zaman baş tacımız olduğunu belirterek “Vatanın bölünmez bütünlüğü, huzur ve güvenliğinin temini için canını ve bedenlerinin bir parçasını bu topraklara feda eden şehit ve gazilerimize minnettarız. Bugün yurdumuzun her köşesinde şanlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, binlerce yıldır hür ve bağımsız yaşıyorsak bunu aziz şehitlerimize, kahraman gazilerimize borçluyuz. Belediye Başkanlığımızda, şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin refah içerisinde hayatlarını sürdürmeleri en başta gelen görevlerimizden biri olacaktır.  Kahraman gazilerimize ve aziz şehitlerimize layık olmaya ve tüm gücümüzle Ispartamızı en güçlü şekilde geleceğe taşımak için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu düşünceler ışığında başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve ahirete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ve hayırlı bir ömür diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret, Tural'ın Dernek Özel Defterini imzalamasının ardından şehit yakını ve gazilerle hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.