Traktörle kamyonet çarpıştı 3 kişi yaralandı

ISPARTA 03.06.2024 - 13:38, Güncelleme: 03.06.2024 - 13:38
 

Traktörle kamyonet çarpıştı 3 kişi yaralandı

Isparta’da traktörle kamyonet çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı
Kaza bugün saat 10.30 sıralarında Gelendost ilçesi Yeşilköy Köyü’nde meydana geldi. Y.İ.’nin (68) kullandığı traktör ile Y.D.’nin sürücülüğü yaptığı kamyonet çarpıştı. Kazada sürücü Y.İ., traktörde yolcu olarak bulunan E.Z.İ. (68) ve kamyonette yolcu olarak bulunan A.S. (41) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalesinin ardından Gelendost İlçe ve Eğirdir Kemik ve Eklem Hastanelerine kaldırıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Isparta’da traktörle kamyonet çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı

Kaza bugün saat 10.30 sıralarında Gelendost ilçesi Yeşilköy Köyü’nde meydana geldi. Y.İ.’nin (68) kullandığı traktör ile Y.D.’nin sürücülüğü yaptığı kamyonet çarpıştı. Kazada sürücü Y.İ., traktörde yolcu olarak bulunan E.Z.İ. (68) ve kamyonette yolcu olarak bulunan A.S. (41) yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalesinin ardından Gelendost İlçe ve Eğirdir Kemik ve Eklem Hastanelerine kaldırıldı.

Sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.