Ahmet Tural’a Dur Durak Yok

ISPARTA 02.07.2024 - 11:13, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:13
 

Ahmet Tural’a Dur Durak Yok

Isparta’da yerel seçimlerin şüphesiz en çok çalışan ismi olarak dikkat çeken Ahmet Tural yoğun temposuna ara vermeden devam ediyor.
1 Nisan 2024 Pazartesi gününden itibaren insan odaklı çalışmalarına ara vermeyen Tural, ‘ Seçim İçin Çalışıyor’ söylentilerini de yerle bir etti. Tural’ın hafta içerisindeki toplantılar, açılışlar, mevlidi şerifler hariç 20’den fazla da düğüne katıldığı öğrenildi. Her fırsatta ‘Isparta’ya ömrümü veririm’ diyerek memleket sevgisini ön plana çıkartan Isparta Belediyesi eski Başkan Adayı Ahmet Tural, ‘Memleket sevdamız uğruna elini öpmediğimiz büyüğümüz, ziyaret etmediğimiz ev, tokalaşmadığımız hemşehrimiz kalmayana kadar çalışacağız’ mesajı vermeye de devam ediyor. NİŞAN VE DÜĞÜNLERE  KATILIM REKORU AHMET TURAL’DA Isparta’nın yerlilerinden olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural yöneticilik vasıflarının yanı sıra, şehirde en çok nişan yüzüğü takan, düğünlere katılan ve şahitlik yapan isim oldu. Ahmet Tural’ın yakın çevresinin, bu yoğun tempoya nasıl ayak uyduruyorsun sorusuna ise ‘Bu memlekete olan sevdamız, bu memleketin insanlarıyla olan gönül bağımız bizlere güç veriyor. Aşk ile çalışan yorulmaz. Biz bu memleketin evladıyız. Bu toprakların evladıyım’ diyerek cevap verdiği biliniyor. Isparta’nın kalkınmasına öncülük eden her türlü sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlerde ve bu faaliyetlere öncülük eden kurum ve kuruluşlarda aktif olarak yer alan Tural, vatandaşlarla olan diyaloğları sayesinde de sevilen bir yönetici haline geldi. SEÇİM İÇİN DEĞİL MEMLEKET İÇİN Davet edildiği her organizasyona katılım sağlayan Ahmet Tural, kendisi ve yakın çalışma ekibi hakkında ortaya atılan, ‘Yerel seçimler için düğünlere gidiyor’ çirkinliklerini de çiğnemiş oldu. 1 Nisan 2024 Pazartesi günü itibariyle, halkın ve esnafın yanından kopmayan Ahmet Tural, o tarihten bu yana davet edildiği bütün organizasyonlara katıldı. Özellikle hafta sonları 20’den fazla düğüne katılan Tural, amacının insan ve memleket sevgisi olduğunu da bir kez daha ispat etmiş oldu. BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ Belediye Başkan Adayı olarak rakiplerini dahi imrendiren bir çalışma sergileyen Ahmet Tural, seçimin ertesi günü parti rozetini çıkartarak tekrar şehrin bütünleştirici gücü oldu. Nisan ayından itibaren neredeyse bütün belediye başkanlarını ziyaret eden Ahmet Tural, partili partisiz herkesin takdir ettiği bir isim haline geldi.
Isparta’da yerel seçimlerin şüphesiz en çok çalışan ismi olarak dikkat çeken Ahmet Tural yoğun temposuna ara vermeden devam ediyor.

1 Nisan 2024 Pazartesi gününden itibaren insan odaklı çalışmalarına ara vermeyen Tural, ‘ Seçim İçin Çalışıyor’ söylentilerini de yerle bir etti. Tural’ın hafta içerisindeki toplantılar, açılışlar, mevlidi şerifler hariç 20’den fazla da düğüne katıldığı öğrenildi.

Her fırsatta ‘Isparta’ya ömrümü veririm’ diyerek memleket sevgisini ön plana çıkartan Isparta Belediyesi eski Başkan Adayı Ahmet Tural, ‘Memleket sevdamız uğruna elini öpmediğimiz büyüğümüz, ziyaret etmediğimiz ev, tokalaşmadığımız hemşehrimiz kalmayana kadar çalışacağız’ mesajı vermeye de devam ediyor.

NİŞAN VE DÜĞÜNLERE  KATILIM REKORU AHMET TURAL’DA

Isparta’nın yerlilerinden olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi 6. Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural yöneticilik vasıflarının yanı sıra, şehirde en çok nişan yüzüğü takan, düğünlere katılan ve şahitlik yapan isim oldu. Ahmet Tural’ın yakın çevresinin, bu yoğun tempoya nasıl ayak uyduruyorsun sorusuna ise ‘Bu memlekete olan sevdamız, bu memleketin insanlarıyla olan gönül bağımız bizlere güç veriyor. Aşk ile çalışan yorulmaz. Biz bu memleketin evladıyız. Bu toprakların evladıyım’ diyerek cevap verdiği biliniyor.

Isparta’nın kalkınmasına öncülük eden her türlü sosyal, kültürel ve ekonomik faaliyetlerde ve bu faaliyetlere öncülük eden kurum ve kuruluşlarda aktif olarak yer alan Tural, vatandaşlarla olan diyaloğları sayesinde de sevilen bir yönetici haline geldi.

SEÇİM İÇİN DEĞİL MEMLEKET İÇİN

Davet edildiği her organizasyona katılım sağlayan Ahmet Tural, kendisi ve yakın çalışma ekibi hakkında ortaya atılan, ‘Yerel seçimler için düğünlere gidiyor’ çirkinliklerini de çiğnemiş oldu. 1 Nisan 2024 Pazartesi günü itibariyle, halkın ve esnafın yanından kopmayan Ahmet Tural, o tarihten bu yana davet edildiği bütün organizasyonlara katıldı. Özellikle hafta sonları 20’den fazla düğüne katılan Tural, amacının insan ve memleket sevgisi olduğunu da bir kez daha ispat etmiş oldu.

BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Belediye Başkan Adayı olarak rakiplerini dahi imrendiren bir çalışma sergileyen Ahmet Tural, seçimin ertesi günü parti rozetini çıkartarak tekrar şehrin bütünleştirici gücü oldu. Nisan ayından itibaren neredeyse bütün belediye başkanlarını ziyaret eden Ahmet Tural, partili partisiz herkesin takdir ettiği bir isim haline geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.