Sahibini öldüren dana telef oldu

VEFAT 02.07.2024 - 13:26, Güncelleme: 02.07.2024 - 13:26
 

Sahibini öldüren dana telef oldu

Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Ağılköy’de sahibi Muhammet Alçı’nın (52) ölümüne yol açan dana bu sabah yine aynı ahırda telef oldu. Dananın neden öldüğünü kimse anlayamadı.
Olay geçen gün akşam saatlerinde Eğirdir'e bağlı Ağılköy'de meydana geldi. Büyükbaş hayvanlarına yem vermek için evinin yanında bulunan ahıra giden Muhammet Alçı, zincirini koparan yaklaşık 1 tonluk dananın tepmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Muhammet Alçı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olaydan 2 gün sonra ise bu sabah dana aynı ahırda hareketsiz şekilde bulundu. Yapılan incelemede öldüğü tespit edildi. İddiaya göre ise, dananın huysuz olduğu gerekçesiyle ayaklarının bağlandığı öğrenildi.  
Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Ağılköy’de sahibi Muhammet Alçı’nın (52) ölümüne yol açan dana bu sabah yine aynı ahırda telef oldu. Dananın neden öldüğünü kimse anlayamadı.

Olay geçen gün akşam saatlerinde Eğirdir'e bağlı Ağılköy'de meydana geldi. Büyükbaş hayvanlarına yem vermek için evinin yanında bulunan ahıra giden Muhammet Alçı, zincirini koparan yaklaşık 1 tonluk dananın tepmesi sonucu yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Muhammet Alçı'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Olaydan 2 gün sonra ise bu sabah dana aynı ahırda hareketsiz şekilde bulundu. Yapılan incelemede öldüğü tespit edildi.

İddiaya göre ise, dananın huysuz olduğu gerekçesiyle ayaklarının bağlandığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ispartamhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.